Minileasing2019-08-15T09:36:05+00:00

Minileasing

Minileasing er billeje på månedsbasis. Det er kort sagt en billeje, der automatisk forlænges hver 30. dag. Du betaler et fast beløb hver måned, og når du afleverer bilen igen, refunderes du for de dage, du ikke har brugt af din igangværende månedskontrakt. Du betaler med andre ord kun for de dage, du bruger bilen. Og i modsætning til almindelig privatleasing er der ved minileasing ingen førstegangsydelse.

Nissan Micra
eller sammenlignelig model med lignende egenskaber

biludlejning lille bil

3.700,-/ per måned (inkl. 1.200 km)
+ 420,- per 300 km ekstra kørsel

Reservation

Nissan Note
eller sammenlignelig model med lignende egenskaber

biludlejning mellem bil

4.225,-/ per måned (inkl. 1.200 km)
+ 420,- per 300 km ekstra kørsel

reservation

Nissan Qashqai
eller sammenlignelig model med lignende egenskaber

biludlejning stor bil

4.750,-/ per måned (inkl. 1.200 km)
+ 420,- per 300 km ekstra kørsel

reservation

Ford Transit
eller sammenlignelig model med lignende egenskaber

biludlejning stor bil

5.950,-/ per måned (inkl. 1.200 km)
+ 420,- per 300 km ekstra kørsel

reservation

Forsikring

Basis forsikring

Inkluderet i prisen

Kaskoforsikring (selvrisiko 4.000 kr.)

Tyveriforsikring (selvrisiko 4.000 kr.)

Dæk- og forrudebeskyttelse (selvrisiko 4.000 kr.)

Vejhjælp

Plus+ forsikring

+ 1000 kr/md

Kaskoforsikring (selvrisiko 0 kr.)

Tyveriforsikring (selvrisiko 0 kr.)

Dæk- og forrudebeskyttelse (selvrisiko 0 kr.)

Vejhjælp

Det med småt

Generelle

Kjærgaarden Leasing driver nem og billig biludlejning i Nordsjælland. Det gør vi i samarbejde med Hertz Biludlejning. Vi har altid faste, lave priser på minileasing. Her på siden kan du booke en lejebil eller sende en forespørgsel om minileasing, hvis du har brug for en billig billeje i over 30 dage. Vi udleverer biler på Kocksvej 38 i Frederikssund.

Bilen

Ved minileasing kan du vælge mellem fire typer lejebil. En minibil, en mellemklassebil, en stor bil eller en varevogn. Din lejebil udleveres klargjort og fuldt tanket, og du har mulighed for at aflevere uden for åbningstid. Har du særlige ønsker, såsom ekstra forsikring uden selvrisiko, fri km på din billeje eller lejebil med automatgear, så send en forespørgsel eller ring på tlf: 27 74 81 14. 

Betaling

Du betaler det fulde beløb for den første måned af din minileasing ved udlevering af bilen, og du kan betale med stort set alle typer betalingskort. Ofte vil der også blive opkrævet et depositum, som du får retur når din minileasing afsluttes, såfremt bilen afleveres fuldt tanket og uden skader eller overkørte km. Du får desuden refunderet penge for de dage, du ikke bruger bilen. 

Inden du bestiller:
Vær opmærksom på, at der kun udleveres biler på hverdage mellem kl. 9.00 og 16.30.
Udlevering i weekenden er ikke mulig, da vi holder lukket.

Reserver din bil her

  • 0 kr.

FAQ ved minileasing

Hvem er Kjærgaarden Leasing og hvad tilbyder vi?
Kjærgaarden Leasing er et leasingfirma med hovedsæde i Frederikssund. Vi udlejer biler på korttidsleje i samarbejde med Hertz Biludlejning, og tilbyder også minileasing for længere perioder. Vi står desuden for indkøb og salg af egne biler, og du kan finde alle vores nuværende biler til salg under menuen Brugte Biler.

Hvor finder du os?
Vi har kontor på Kocksvej 38, 3600 Frederikssund.

Hvordan kontakter du os?
Du kan udfylde kontaktformularen på siderne Minileasing eller Lej En Bil, så kontakter vi dig per telefon eller mail hurtigst muligt. Du kan også ringe direkte til os på 42 21 04 23 eller skrive til os på kkj@nem-billeje.dk

Hvordan bestiller jeg en bil?
Udfyld formularen nederst på vores bestillingssider, og send den afsted. Så svarer vi dig hurtigst muligt på mail eller per telefon og aftaler nøjagtig udleveringsdato og -tidspunkt.

Hvordan foregår udlevering af bilen?
Du mødes med os i Frederikssund på et aftalt tidspunkt, og så gennemgår vi sammen bilen og din kontrakt, så vi kan sende dig trygt afsted.

Hvem må køre bilen?
Det må den person, der står som lejer på kontrakten. Det koster kr. 250,- per måned per ekstra chauffør.

Må jeg køre i udlandet?
Ja, det må du godt. Du skal dog kontakte Kjærgaarden Leasing forinden, da der skal udfærdiges forsikringspapirer (gælder ikke kørsel i Norden).

Er bilen forsikret?
Ja, kasko- og ansvarsforsikring er inklusive i minisleasing prisen. Din selvrisiko er kr. 5.000,- per skade, medmindre du vælger Plus forsikring med kr. 0,- i selvrisiko. Den koster yderligere kr. 1.000,- i månedsydelse.

Hvilke biler kan jeg vælge imellem?
Du kan vælge mellem tre klasser biler: A, B, eller C. Klasse A er typisk en minibil, ofte en Nissan Micra eller lignende model. Klasse er en bil i mellemklassen, ofte en Nissan Note eller en Ford Fiesta. Klasse C er en større bil, ofte en Nissan Qashqai, Ford Focus eller Ford C-Max.

Kan jeg bestille en specifik bilmodel?
Som udgangspunkt nej. Der er stor rotation i vores biler, og vi kan derfor ikke altid garantere, at det bliver en specifik model. Men vi lytter altid til dine ønsker, og oftest lykkedes det at finde en løsning, hvis du fx foretrækker diesel fremfor benzin, eller bilen skal have GPS, automatgear eller andet særligt udstyr. Dog kan prisen variere, hvis du ønsker en særlig bilmodel, vi ikke har på lager.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil have en anden bil?
Du kontakter Kjærgaarden Leasing, så finder vi en ny løsning til dig.

Hvad koster det at køre for mange kilometer?
Det koster kr. 2,50,- per overkørte kilometer.

Hvilke dæk bliver bilen udleveret med?
Bilen leveres med sommerdæk på. I perioden 1. december til 31. marts skal bilen dog køre med vinterdæk, og der opkræves et tillæg på kr. 300,- per måned for dette. Du skal dog ikke betale for selve hjulskiftet.

Får jeg en gammel skrammelkasse at køre i?
Nej, Kjærgaarden Leasings biler er maksimalt 18 måneder gamle, og oftest under et år gamle.

Hvad gør jeg, hvis bilen skal til service?
Du modtager automatisk en serviceindkaldelse fra Kjærgaarden Leasing, når det er tid til service. Vær opmærksom på, at service skal foretages ved Andersen Biler, Lokesvej 4, 3400 Hillerød.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil aflevere bilen før tid?
Du skal blot kontakte Kjærgaarden Leasing, så aftaler vi en returdato.

Hvordan indleverer jeg bil igen, når jeg er færdig med den?
Du kontakter Kjærgaarden Leasing og aftaler en afleveringsdato. På dagen afleverer du enten bilen på Lokesvej 4 i Hillerød eller på Kocksvej 40 i Frederikssund.

<strong>Hvad skal jeg betale?
</strong>På dagen for udlevering af bilen ved indgåelse af minileasing aftale, skal du betale første måneds ydelse, samt et depositum på én månedsydelse. Herefter skal du hver 30. dag i leasingperioden betale en ny månedsydelse.

<strong>Hvordan betaler jeg?</strong>
Du medbringer gyldigt kreditkort på udleveringsdagen, og betaler denne dag første måneds ydelse samt depositum på én måneds ydelse. Herefter trækkes månedsydelsen automatisk på dit kreditkort hver 30. dag fremover. I enkelte tilfælde – såsom firmabil – kan der aftales månedlige afregninger per faktura.

<strong>Får jeg penge tilbage, hvis jeg afleverer før tid?</strong>
Ja, det gør du. Det er kun den første måned af din minileasing, der er bindende. Herefter kan du frit aflevere bilen, og du refunderes for de dage af den igangværende måned, du ikke har brugt.

<strong>Hvad skal jeg medbringe på udleveringsdagen?
</strong>Du skal medbringe gyldigt kørekort, gyldigt kreditkort samt sygesikringsbevis.

<strong>Får jeg mit depositum retur?</strong>
Ja, hvis bilen er fuldt tanket, uden skader eller overkørte kilometer ved returnering, så får du hele dit depositum retur.

<strong>Får jeg penge tilbage, hvis jeg kører færre kilometer end jeg har betalt for?</strong>
Nej, der refunderes ikke for underkørte kilometer.

<strong>Hvad kan jeg komme til at betale ekstra for?</strong>
Der er tre ting, du kan risikere at skulle betale ekstra for ved indlevering af bilen: Manglende brændstof, overkørte kilometer eller skader på bilen. Du skal betale for manglende brændstof samt et optankningsgebyr på kr. 200,-, hvis bilen ikke er fuldt tanket ved indlevering. Du skal betale kr. 2,50 ,- per overkørt kilometer, hvis du har kørt for meget i forhold til din kontrakt. Du skal desuden betale ekstra for ridser der ikke kan poleres væk, buler, stenslag, huller eller skader på interiør, lugtgener fra røg eller dyr, klistermærker eller lign. Det gælder dog ikke, hvis du har købt Plus+ Forsikring, hvor din selvrisiko er kr. 0,-

<strong>Kan jeg risikere at skulle betale ekstra, selvom jeg har valgt Plus+ Forsikring?
</strong>Ja, det kan du godt. Plus+ Forsikring dækker ikke, hvis bilen bliver ført af en anden fører end personen på lejekontrakten på skadestidspunktet. I disse tilfælde vil personen på kontrakten være ansvarlig overfor Kjærgaarden Leasing. Plus+ Forsikring dækker heller ikke ved kørsel under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer, ved ødelagt kobling eller punktering, ved brug til kriminelle formål, påfyldning af forkert brændstof, rygning i bilen, bortkomst af bilnøgle, transport af dyr eller anden usædvanlig anvendelse. Så kør pænt, brug fornuften, og lån aldrig bilen ud – så dækker Plus+ Forsikring alt.

<strong>Hvad sker der, hvis bilen er involveret i et uheld?
</strong>Du skal straks ringe 112, hvis der er personskade! Ved alle uheld skal du desuden kontakte Kjærgaarden Leasing på 42 21 04 23.

<strong>Hvad sker der, hvis bilen går i stykker?</strong>
Går bilen i stykker, skal du straks kontakte Kjærgaarden Leasing på 42 21 04 23.

<strong>Hvad sker der, hvis bilen er udsat for hærværk eller bliver stjålet?</strong>
Kontakt politiet og herefter Kjærgaarden Leasing på 42 21 04 23.

<strong>Er der vejhjælp inkluderet i prisen?</strong>
Ikke som sådan. Du har faktisk vejhjælp med minileasing, men betaler ikke noget ekstra til Kjærgaarden Leasing for det. Alle vores biler er nemlig omfattet af vejhjælp via bilernes importører, og du kan derfor finde mere information på bilmærkernes hjemmesider. Hos Kjærgaarden Leasing har vi pt især mange Ford- og Nissanbiler, og telefonnumrene til vejhjælp i hele Europa er hhv. +45 70 14 01 47 for Nissan og +45 43 68 20 00 for Ford.