Guide: Hvilken bilstørrelse til hvilken billeje?

Alle mennesker har forskellige præferencer, når det kommer til deres bil. Det er derfor umuligt at give et endeligt svar på, hvilken bilstørrelse det vil passe bedst for dig at lease.

Det, vi til gengæld kan, er at give anbefalinger på, hvad der giver bedst mening i forhold til vores leasingaftaler. Er du fortsat i tvivl efter dette blogindlæg, må du gerne enten ringe til os eller besøge os på vores adresse i Hillerød. Her kan du se nærmere på nogle af de modeller, du kan lease hos os.

Valget af bilstørrelse til minileasing er vigtigt af flere grunde. Den mest åbenlyse er det økonomiske. Der er jo ingen grund til at lease en kæmpestor bil, hvis du kun skal bruge den til dig selv og hovedsageligt i forbindelse med bykørsel. Eller er der? For minileasing er også en god mulighed for dig, der har et ønske om at have drømmebilen. Igen handler det mest af alt om dine egne prioriteringer.

Dertil er det vigtigt, at du minileaser en bil, du føler dig komfortabel i. Har du dårlig ryg eller andre problemer, er det måske værd at betale lidt ekstra for at få en mere behagelig køreoplevelse.

Hvilke bilstørrelser til minileasing?
Ved minileasing kan du ikke vide dig sikker på at lease en særlig model. Bilerne er inddelt i nogle kategorier, hvor bilerne i kategorierne minder meget om hinanden. Her hos Kjærgaarden Leasing har vi tre kategorier til vores biler til minileasing:

• Minibil – for eksempel Nissan Micra, VW up!, Hyundai i20
• Mellemklassebil – for eksempel VW Polo, Nissan Note, Skoda Fabia
• Stor bil/SUV – for eksempel Ford Kuga, Nissan Qashqai, Renault Kadjar

Du kan vide dig sikker på, at den bil, du bliver tildelt, ikke er ældre end 18 måneder. I de fleste tilfælde vil bilen dog være mindre end et år gammel.

Minibil eller stor bil?
Bor du alene, og skal du hovedsageligt bruge din bil til at transportere dig selv til og fra arbejde hver dag? Så vil det som regel være smartest at vælge en minibil. Minibiler er et billigere alternativ, og der er rigeligt med plads, hvis du kun er en, der skal køre i bilen. Minibilerne gør sig også godt i bylivet, hvor parkering kan være besværligt i en stor bil.

Minibilerne har som oftest ikke ret meget ekstraudstyr. Derfor skal du ikke vægte minibilen så højt, hvis du gerne vil have lidt ekstra luksus i hverdagen. Aircondition og en mere komfortabel køreoplevelse får du eksempelvis med en stor bil i Qashqai-klassen. Her er der også masser af plads til flere mennesker, barnevogn, dagligvarer og alt andet, en lille familie har brug for. Nogle vil også foretrække en bil fra den store klasse, hvis der skal køres mange kilometer på de danske veje hver dag. Prisforskellen fra minibil til stor eller mellemklassebil kan godt betale sig, i tilfælde af at du vægter køreglæde og komfort højt.

Mellemvaren, mellemklassebilen, har god plads, også til flere mennesker, og må derfor regnes som et klogt valg, hvis du ikke helt ved, hvilken bil passer dig bedst. I sidste ende får du, hvad du betaler for til din lejebil. Er du villig til at betale lidt ekstra, får du også en lidt ekstra god køreoplevelse. Det skal dog siges, at alle vores biler har en god standard, så du kommer under ingen omstændigheder til at stå med en skrotbunke.

Kom forbi til en snak og et kig
Bilstørrelse kan betyde meget for nogle og ikke ret meget for nogle andre. Har du behov for at se nærmere på de modeller, vi tilbyder her, eller har du et særligt ønske til din lejebil, er du altid velkommen til at besøge os i vores lokaler i Hillerød. Det kunne eksempelvis være et ønske om automatgear eller lignende.

Ellers står vi altid til rådighed, hvis du har brug for et godt råd til at træffe den rette beslutning.

2017-10-11T09:18:19+00:00