Billig billeje: Kilometerbegrænsning kan betale sig

Hvis du for første gang skal lease bil, kan det måske virke mærkeligt, at der er en kilometerbegrænsning på bilen. For man er jo vant til, at man altid kan tage bilen uden at skulle bekymre sig om andet. Men lige præcis ved privatleasing, minileasing og andre leasingtyper giver det god mening at have en kilometerbegrænsning. Det giver dig nemlig en billigere pris. Lad os forklare hvorfor her!

Hos Kjærgaarden Leasing følger der som standard 1.500 kilometers kørsel om måneden med i den ydelse, du betaler. Det betyder, at du kan køre 1.500 kilometer om måneden, uden at det skal koste dig ekstra. Hvis du overskrider de 1.500 kilometer, koster det dig 2,5 kr. pr. kørte kilometer efterfølgende.

I gennemsnit er de 1.500 kilometer rigeligt til at klare hverdagens forskellige gøremål. Det er dog langt fra alle, der har de samme behov. Og hvis du ved, at de 1.500 kilometer ikke kan gøre det for dig, er det bedre at betale lidt ekstra fra start.

Kilometerbegrænsning kan justeres
Til alle minileasingaftaler kan du på forhånd tilkøbe 500 ekstra kilometers kørsel for 500 kr. Hvis du skal køre mere end det, der hører med i aftalen, kan det være en særdeles god idé. Med lidt hurtig hovedregning, ses det tydeligt, at det bedre kan svare sig at købe de ekstra kilometer på forhånd.

500 kr. for 500 kilometer er lig med 1 kr. pr. kilometer, så der er en stor besparelse i forhold til de 2,5 kr., det koster, hvis du overskrider det månedlige antal kilometer.

Derfor anbefaler vi altid vores kunder, at de laver et groft udkast til, hvordan deres behov for kilometer er i gennemsnit, før de vælger en leasingaftale hos os. Har du brug for en hjælpende hånd til at lave den vurdering, står vi gerne til din rådighed.

Alt i alt kan vi dog sige, at det luner i din pengepung, hvis du har en kilometerbegrænsning med i din leasingaftale – hvad end det er til privatleasing eller minileasing.

2017-05-10T10:37:06+00:00